Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Tempeh Bacem
Braiseret Tempeh
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
indonesisk
Antal
2
Equipment
1 Skærebræt
1 Lille gryde
Ingredienser
200
g
Tempeh
400
g
Vand
40
g
Brun Farin
160
g
Kokosmælk
3
g
Stødt Korinaderfrø
10
g
Hvidløg
30
g
Skalotteløg
2
stk.
Laurbærblade
10
g
Ingefær
10
g
Tamarind-pasta
Sådan gør du
Forbered ingredienser
Skær tempeh i store tern
Finthak skalotteløg
Finthak eller riv ingefær
Finthak hvidløg
Forbered kogning
I gryden tilsæt vand, brun farin, kokosmælk, stødt korianderfrø, hvidløg, skalotteløg, laurbærblade, ingefær og tamarind pasta.
Tilsæt tempeh og sørg for at det er dækket.
Kogning/Braisering
Bring blandingen i kog og lad simre i ca. 30 minutter, indtil væsken er reduceret og næsten helt absorberet af tempehen.
Steg yderligt eller serverer direkt
Server gerne direkte, ønskes mere stegeoverfade kan stykkerne med fordel steges eller grilles for ekstra smag.
Servering
Server tempeh bacem varm med ris og/eller grøntsager.
Video
http://byroots.dk/wp-content/uploads/2025/01/Bacem-1.mp4