
Tempeh i karry
En klassisk boller i karry, bare med tempeh
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Ret Hovedret
Equipment
- 1 Pande
- 1 Gryde
- 1 Skærebræt
Ingredienser
- 200 g Tempeh
- 50 g Gulerod
- 10 g Ingefær
- 100 g Æble
- 100 g Blegselleri
- 50 g Skalotteløg
- 25 g Karry
- 200 g Vand
- 1 stk Tern grønsags bouillon
- 150 g Kokosmælk
Sådan gør du
Forbered ingredienser
- Skær tempeh i mindre tern
- Skær gulerod, blegselleri og æbler i små tern
- Finthak løg og ingefær
Blanchere tempeh
- Tilsæt vand og bouillon terning i gryden og bring i kog
- Blanchere tempeh-tern i bouillonen i ca. 2 minutter
Forbered sovs
- Tilsæt løg, gulerod og ingefær og sauter let
- Tilsæt karry og sauter let
- Tilsæt væsken fra blanchering
- Tilsæt kokosmælk
- Kog saucen lidt ind
Blanding af ingredienser
- Tilsæt tempeh til saucen og kog let ind
- Tilsæt æbletern og kog let
Servering
- Server tempeh i karry med lidt ris eller lige som det er, pynt gerne.