Skip to content
Om byRoots
Tempeh
Opskrifter
Kontakt
Om byRoots
Tempeh
Opskrifter
Kontakt
Menu
Gå til opskrift
Jump to Video
Udskriv
Tempeh som bolognese
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Ret
Hovedret
Antal
2
Equipment
1 Pande
1 Skærebræt
1 Kniv
Ingredienser
200
g
Tempeh
50
g
Løg
5
g
Hvidløg
50
g
Gulerod
25
g
Bladselleri
20
g
Olivenolie
10
g
Tomatpuré
10
g
Salt
3
g
Peber
1
g
Tørret Timian
1
g
Tørret basilikum
1
g
Chiliflager
100
g
Rødvin
400
g
Hakket tomat
Frisk basilikum til pynt
Sådan gør du
Forbered ingredienser
Hak løg og hvidløg
Skær gulerødder og bladselleri i tern
Afvej tørret krydderier
Pluk tempeh i små stykker
Afvej tomatpuré og hakket tomat
Tilbered bolognesen
Varm panden på middel varme og tilsæt olie
Steg tempestykkerne
Tilsæt løg og sautér let
Tilsæt grønsager
Tilsæt tørret krydderier
Tilsæt tomatpuré og sautér let
Tilsæt hakket tomat
Tilsæt rødvin
Lad retten småsimre i ca. 10 minutter
Servering
Server tempeh bolognese med pasta eller alternativt med tyndskårne grønsager som erstatning.
Drys lidt ekstra godt olivenolie på retten og pynt med lidt frisk basilikum.
Video
http://byroots.dk/wp-content/uploads/2025/01/Tempe-Bolognese.mp4
Hot lige nu
Marineret og grillet tempeh
Tempeh Bacem
Tempeh i karry
Tempeh bolognese