Tempeh Bacem
Braiseret Tempeh
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Ret Hovedret
Køkken indonesisk
Antal 2
Equipment
- 1 Skærebræt
- 1 Lille gryde
Ingredienser
- 200 g Tempeh
- 400 g Vand
- 40 g Brun Farin
- 160 g Kokosmælk
- 3 g Stødt Korinaderfrø
- 10 g Hvidløg
- 30 g Skalotteløg
- 2 stk. Laurbærblade
- 10 g Ingefær
- 10 g Tamarind-pasta
Sådan gør du
Forbered ingredienser
- Skær tempeh i store tern
- Finthak skalotteløg
- Finthak eller riv ingefær
- Finthak hvidløg
Forbered kogning
- I gryden tilsæt vand, brun farin, kokosmælk, stødt korianderfrø, hvidløg, skalotteløg, laurbærblade, ingefær og tamarind pasta.
- Tilsæt tempeh og sørg for at det er dækket.
Kogning/Braisering
- Bring blandingen i kog og lad simre i ca. 30 minutter, indtil væsken er reduceret og næsten helt absorberet af tempehen.
Steg yderligt eller serverer direkt
- Server gerne direkte, ønskes mere stegeoverfade kan stykkerne med fordel steges eller grilles for ekstra smag.
Servering
- Server tempeh bacem varm med ris og/eller grøntsager.