Tempeh i karry

En klassisk boller i karry, bare med tempeh
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Ret Hovedret

Equipment

  • 1 Pande
  • 1 Gryde
  • 1 Skærebræt

Ingredienser
  

  • 200 g Tempeh
  • 50 g Gulerod
  • 10 g Ingefær
  • 100 g Æble
  • 100 g Blegselleri
  • 50 g Skalotteløg
  • 25 g Karry
  • 200 g Vand
  • 1 stk Tern grønsags bouillon
  • 150 g Kokosmælk

Sådan gør du
 

Forbered ingredienser

  • Skær tempeh i mindre tern
  • Skær gulerod, blegselleri og æbler i små tern
  • Finthak løg og ingefær

Blanchere tempeh

  • Tilsæt vand og bouillon terning i gryden og bring i kog
  • Blanchere tempeh-tern i bouillonen i ca. 2 minutter

Forbered sovs

  • Tilsæt løg, gulerod og ingefær og sauter let
  • Tilsæt karry og sauter let
  • Tilsæt væsken fra blanchering
  • Tilsæt kokosmælk
  • Kog saucen lidt ind

Blanding af ingredienser

  • Tilsæt tempeh til saucen og kog let ind
  • Tilsæt æbletern og kog let

Servering

  • Server tempeh i karry med lidt ris eller lige som det er, pynt gerne.